Politeh S.R.L. este o societate comerciala pe actiuni cu capital privat 100% romanesc, infiintata in anul 1993, fiind specializata in producerea foliilor din polietilena si a produselor din folie.

   Societatea a cunoscut un proces permanent de dezvoltare a bazei materiale, a nivelului de specializare a personalului si a ofertei de productie. Politeh are in prezent peste 30 de salariati, din care 20% sunt specialisti cu studii superioare. 

   Experienta acumulata de colectivul de cadre specializate si dotarea moderna permit realizarea unei game variate de produse si reprezinta garantia unei inalte calitati si flexibilitati in productie.

   Satisfacerea tuturor cerintelor beneficiarilor, termenele scurte de livrare, adaptarea rapida a productiei la solicitarile cele mai diverse si preturile atractive fac ca Politeh sa fie partenerul dumneavoastra de incredere. Societatea a fost o prezenţă constanta in Topul firmelor din judetul Prahova.

   Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru ca impreuna sa gasim solutiile optime pentru problemele dumneavoastra.

   Politeh este deschisa colaborarii in productie si desfacere cu alte societati comerciale.

   Nivelul ridicat de calitate este asigurat prin implementarea Sistemului de management al calitatii, actualmente Sistemul Integrat de Management Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate in munca certificat de societatile S.R.A.C. si IQNet, incepand cu anul 2007.

   Produsele sunt verificate dupa standardele si normele europene in cadrul laboratorului de incercari propriu si se intocmesc buletine de analiza si certificate de calitate.

   Succesul firmei se datoreaza intr-o mare masura nivelului de calitate atins.